Vriendelijke service

Door onze korte contact lijnen kunnen wij een gericht persoonlijk advies bieden. Dit kunnen vragen zijn over onze wijnen maar u kunt natuurlijk ook persoonlijk uw bestelling doorgeven.

Snelle levering

Wij bieden u verschillende opties voor een snelle levering van onze wijnen.

Kenner in Spaanse wijnen

Wij zijn opgegroeid tussen de wijngaarden in Spanje. Wij hebben zeer nauwe banden met verschillende Spaanse bodegas. Deze smaak en kennis zouden wij graag met u delen.

Spanje in hart en nieren

Jose Navarro. Directeur bij onzewijnkelder.com opgegroeid tussen de wijngaarden in Spanje. Grote liefhebber van goede wijnen. Bij uitstek de persoon om uw wijnproeverij te organiseren en er een leuke en leerzame dag van te maken.

De mooiste wijnen

Hoogwaardige Spaanse wijnen gemaakt van de beste druiven. Wij selecteren de wijnen persoonlijk voor u bij de beste bodegas.

Een wijn bestellen ?

Natuurlijk kunt u bij ons snel en gemakkelijk uw wijnen bestellen. U doet dit door het contact formulier in te te vullen bij contact. Hier kunt u aangeven in welke wijnen u interesse heeft. Bij ontvangst van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Tevens kunt u hier terecht voor meer informatie over een Spaanse wijnproeverij op maat. Verder staan wij natuurlijk altijd klaar voor uw aanvullende vragen.